Luchtballon
Windmolen

Opleiding Vlarem-trein 2015 was een succes!

Op donderdagnamiddag 23 juni 2016 en 29 september 2016 organiseerde Dr. Green een opleiding over de Vlarem-Trein 2015 waarbij een overzicht werd gegeven van de wijzigingen, de praktische gevolgen en mogelijke oplossingen.

Op 26 augustus 2016 verscheen de “VLAREM-trein 2015/Zomertrein” immers in het Belgische Staatsblad.

Het is een zeer versnipperd besluit met 305 wetsartikelen, 15 bijlagen en in het totaal meer dan 200 pagina’s nieuwe wetgeving over verschillende, uiteenlopende topics…

Attest voor bijscholing milieucoördinator

Deze opleiding kwam in aanmerking voor de wettelijke 30 uren opleidingsplicht voor milieucoördinatoren. Alle deelnemers ontvingen na afloop een officieel attest.

Programma

13u00: Ontvangst & registratie van de deelnemers
13u30: Uiteenzetting Vlarem-trein 2015
16u30: Vragen & einde

Uw docent

Pieter Cox is Burgerlijk Ingenieur Scheikunde, optie milieutechnologie en heeft jarenlang ervaring als milieucoördinator in de Petrochemische industrie.

Dhr. Cox is zaakvoerder van Dr. Green, een ingenieurs- en adviesbureau voor Milieu, Preventie en Energie dat ondermeer optreedt als milieucoördinator, preventieadviseur en ADR veiligheidsadviseur.

Daarnaast is dhr. Cox ook gastdocent aan de UHasselt voor nieuwe milieucoördinatoren. Hij treedt regelmatig op als gastdocent in diverse milieu-opleidingen.

Locatie

Greenville
Centrum-Zuid 1111 (GPS: Pastorijstraat)
3530 Houthalen-Helchteren
www.greenville.be

GreenVille – het voormalige hoofdgebouw van de Kempische Steenkoolmijnen – is omgebouwd tot een modern dienstencentrum voor cleantech-bedrijven. Greenville is vlot bereikbaar via afrit 29 van de E314 Leuven – Genk en beschikt over diverse vergaderzalen met alle comfort. Gratis parking voor het gebouw is voorzien.

 

26/05